Adviesgesprek – Laten we samen de wachtlijst overbruggen

Heb je last van angsten, paniekklachten of worstel je met een traumatische ervaring? Sta je op een GGZ wachtlijst voor therapie en wil je zo snel mogelijk beginnen met aanpakken? Dat begrijp ik helemaal! Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Ik ben Lotte en ik sta klaar om jou te helpen. Samen gaan we deze wachtperiode nuttig gebruiken en de eerste stappen zetten naar positieve verandering.

Het adviesgesprek is online via videobellen en duurt 45 minuten. Wij bespreken jou persoonlijke situatie, ik denk mee over de mogelijkheden zowel binnen als buiten de GGZ. En ik geef je al direct een paar praktische tips. Als ik jou goed kan helpen dan starten we zo snel mogelijk met de ondersteuning.

Dus wil je graag een gratis adviesgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken? Maak dan nu je afspraak, je kunt via onderstaand formulier contact opnemen:

Contactformulier
Gratis adviesgesprek

De zorg in Nederland lijkt vast te lopen, met lange GGZ wachttijden voor psychologische hulp. Dit is landelijk een groot probleem. Want het wachten kan de klachten die je ervaart verergeren en daardoor ernstige gevolgen hebben. Wachtlijstverlichting is er om jou te ondersteunen tijdens het wachten. Samen werken we aan een positieve verandering, verlichten we je wachttijd en leggen we de basis voor je verdere herstel.

Waarom kiezen voor wachtlijstverlichting?

1

Wachtlijstverlichting werkt in de coachsessies met ACT (acceptance and commitment therapie), dit is een wetenschappelijk onderbouwde gedragstherapie.

2

Wachtlijstverlichting werkt vanuit een holistische visie, met behulp van verschillende technieken leer je het zenuwstelsel te ontspannen en lichamelijk tot rust te komen.

3

Wachtlijstverlichting is er voor jou op het moment dat jij de hulp het hardste nodig hebt, angsten kunnen niet wachten. Je kan de eerste stappen naar herstel nu al zetten!

4

Wachtlijstverlichting is online, zo kun je vanuit je eigen vertrouwde omgeving deelnemen. Wil je liever op locatie afspreken? Dat kan in Alkmaar en Anna Paulowna.